2 jun 2013, 11:05

Привързан 

  Poesía » De amor
553 0 0

Не мога в тебе да не се разлея,

но мога с мислите ти, аз, да пея,

не мога вятъра да овладея -

във мен е, сякаш, на една вселена...!

 

Без тебе всичко е каквото и да е,

със тебе даже всичкото е нищо,

за мене няма, няма и да има накъде

да ида, аз, във мен, без твойта нишка...!

© Маломир Стръков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??