Посвещавам на един Приятел - Тери
Ти знаеш - приятели много на белия свят,
но малко са тези, които от своита надежда
даряват, тъгата с усмивка умеят да заличават.
Ти знаеш - така си роден, подадеш ли ръка -
и на теб ще подават, приятелството всичко
прощава, но и покой след него само остава.
Аз не мога да ти подаря звезди в отплата,
но мога тук, при теб, за малко да остана
и приятел да ти бъда в замяна.
© Нана Todos los derechos reservados