Моят авер е дупка бездънна
усмихнат и весел и пиещ и луд
и водка и вино той пак си е сръбнал
напиващ се вече той рече капут
Капути сме братя и аз ще си ходя
Аз хващам си влака от цирка голям
Пиян съм доколкото мога си спомням
Спомням си аз колко бил съм пиян
© Симеон Todos los derechos reservados