ПРИЯТЕЛ С ГЛАВНО „П”
Противоречиви чувства блъскат се във плен...
В душата ми вали пороен дъжд подтискащ...
Дали защото си така далеч от мен?
Или защото няма да те имам както искам?
Познавам те отскоро, но напира в мене чувство,
че сякаш съм познавала те от години...
А мостът, който изгради ти между двама ни с изкуство -
роди приятелството ни завинаги!
И изкачи се ти на най-високото стъпало...
Съзирам блясъка в разперените ти криле...
Открити, без преструвки и съмнения,
са пътищата на душата ти...
По тях минавам леко и без страх...
С отворено сърце...
Не се страхувам да открехна аз пред теб душата си...
Всред обкръжаващата демагогия и лицемерие...
Във тебе не откривам нито капка фалш,
защото си Приятел с главно „П”
и имам ти доверие!
Напомняш ми за принца малък,
със свойта вярност към едно цветче...
Дори когато спиш,
присъства образът на твойта роза във съня ти жарък...
Защото гледаш не с очи, а виждаш със сърце!
Ти винаги ще бъдеш мой Приятел!
И ще поискаш да се смееш заедно със мен...
В приятелството наше сигурна съм!
Знам - не си предател!
Опитоми ме още в първия ни ден...
Защото ти умееш да поемаш отговорност -
тъй рядко срещаното качество във днешни дни...
Благодаря на Господ, че те срещнах!
Че те има!
Благодаря за всичко!
Мойта същност няма да ти измени!
Елена Найденова - Sun
Авторски клип по този стих може да видите тук:
http://bg.netlog.com/go/explore/videos/videoid=bg-765246
© Елена Найденова Todos los derechos reservados
защото се досещам май кому е посветен...
Успяла си!
Бъди !!!