9 nov 2006, 11:22

ПРИЯТЕЛИ 

  Poesía
1014 0 0
             Приятели истински имаш ли ти,
           те ще те пазят от сълзи и злини.
                      Покажеш ли им ти,
                  че приятел истински си,
         те ще те обичат в злини и в добрини.

       Научиш ли се да ги обичаш истински,
                        за тях ще те боли 
                       и ще ги слушаш ти.   
 
          И когато не разбереш, от сълзи 
                           ще се дереш.
           Ще те боли, че глупав бил си.
        Сърцето ще те боли там, където
    дори ти понякога не си бил истински.

                  Ще те боли за това, за
                това, за всяка грешка зла
   и прощално писмо ще е това за любовта
                  към истината неказана.

                       И от сега насетне
    ще решиш истини само да говориш ти,
дори да знеш, че от истината понякога боли.

© Христина Кътова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??