20 feb 2007, 15:10

"ПРИЯТЕЛИ" 

  Poesía
804 0 7

 

 

Десниците,

с които заедно се вдигаха наздравици,

протегнаха ли се към теб
над бездните,
от болка издълбани?

© Дачо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??