Приятели
Светът пълен е с предатели,
чаровни обаятели.
В живота срещат се и неприятели,
но малцина са истински приятели.
Светът пълен е с предатели,
които отрязват ти крилете.
Те са просто нападатели,
които ще се влачат в коленете ти!
В живота срещат се и неприятели,
които са поредната пречка по пътя ни.
Но и те ще съжалят, че са ни срещнали!
Ще молят за прошка със сълзи на лицата си!
Малцина бихме нарекли приятели,
малцина са душите, които ще ни разберат.
Приятелите ще ни утешат, когато сме унили.
С обич ще ни подкрепят
и дори в домовете си ще ни приютят!
Благодаря Ви, приятели!
За топлотата,
за добротата,
за сърдечността,
за искреността,
за обичта,
за подкрепата,
за усмивката незаменима,
за това, че ви има!
© Деси Todos los derechos reservados