30 may 2009, 22:57

Приятелка ли... 

  Poesía » Otra
673 0 1

Приятелка ли...

 

Приятелка ме наричаш

и лъжеш, че ме обичаш.

Равна нямаш на лъжата,

защото си сестра на Сатаната!

Когато ти направиш грешка,

аз прощавам на мига.

Но ти ми казваш сега:

"Аз как да ти простя?"

Казваш: "Безразличието е равно на смърт.

Без мрак няма светлина.

Без зло няма добро.

Без лъжа няма истина."

Да, но всеки човек греши.

Нужно е да ми простиш!!!

© Жени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Размисли и страсти...
    Прочувствено и навярно изстрадано, но за стих иска още!
    Успех!
Propuestas
: ??:??