30 may 2007, 21:23

Приятелко добра! 

  Poesía
1946 0 3
 

Приятелко добра!

(На Ленчито)

 Пред мен седи ангел!
 Пред мен седи момиче
 и  усмихва ми се мило.
Здравей, приятелко добра!
Здравей, приятелко вечна!
Здравей, приятелко мила и засмяна!
Здравей, приятелко
помагаща на всекиго в беда!
С гордост аз бих рекла,
че приятелка си ти
най-добра!
И добре, че има
на Земята хора,
които над приятелството бдят,
както правиш ти сега!

© Димана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??