Не искам да те гледам все такава,
с насълзени, плачещи очи,
наистина той не заслужава
обичта, с която го дари.
Повярвай, времето лекува,
изтрий сега ти своите сълзи
и мъката с теб да се сбогува,
вдигни глава, напук се усмихни.
По-добре сега да погорчи,
а не през всичките години -
безгрижен ще е той, нещастна ще си ти...
Приятелко, за теб наистина боли ме!
© Мария Манджукова Todos los derechos reservados