Приятелски съвет
Приятелко любима, защо плачеш сега?
Пак си се влюбила в най-заблудения!
Той не те поглежда, нали?
А твоето сърце за него крещи...
Искаш съвет - не бих могла да ти дам,
не че не искам, но ако се провали?
Как ли ще те гледам в разплаканите ти очи?
И ще ти кажа: "Спокойно", като знам, че имам вина...
По-добре не ме разбирай защо го правя това,
но не искам после, когато те погледна, да ме попиташ:
"Как можа?!"
© Габриела Todos los derechos reservados