Приятелството щастие дарява.
То сгрява с топлина в студени дни.
И сгушвайки се тихичко в мрака
стои до теб, когато най не ти се спи.
Приятелството грешките прощава.
Две ангелски ръце ти подарява.
Усмивки нежни, веселби.
И все така за дълги дни.
©
© Силвия Димитрова Todos los derechos reservados