8 abr 2011, 23:25

Приятелство! 

  Poesía » Otra
690 0 0

Истинският приятел живее в теб.

За него ти си на дневен ред.

Истинският приятел е дар от Бога.

По друг начин да го опиша не мога.

Той приема всяко твое решение,

без да мисли, че за него е унижение.

Приятел в нужда се познава

и никога за теб не забравя...

© Николай Бунев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??