Приятел не можеш да си купиш.
Но лесно можеш да го изгубиш.
С думи тежки, непростими.
Носят се из полета диви.
Ах, приятелство вълшебно, как нужно си ми ти.
Без теб погубени са всички мой мечти.
Изгубих най-важното в човешкия живот.
И съдбата наказа ме с тежък урок.
Той бе готов заради мен всичко да направи.
Но заради мойте грешки отново ме изостави.
Приятелството искам да си върна.
И мъката в радост отново да превърна.
© Никалас Борисов Todos los derechos reservados