( на Изи )
Топло е в студените дни,
топло ми е в душата:
чаша чай + чифт добри очи
и целия свят ми е в ръката!
Крилати мисли, приятелски слова,
истината само и нищо друго.
Какво повече му трябва на човек със топлина,
властваща в сърцето лудо?
ГЕРГАНА ОСКАР
© Гергана Чолакова Todos los derechos reservados