10 jun 2009, 15:24

"Приятелство" на кантар 

  Poesía
473 0 2

Мислех, че имам много

приятели. Дали е така?

Защо сред всички тези хора

се чувствам толкова сама?

 

Уж с един тайна споделям.

Изведнъж разбрал целият квартал.

Разбрах, трябва да претеглям

секретността на всеки на кантар.

 

Уви, везните се накланят

към “не мож се довери”.

И дори не се изправят,

а стоят си там, уви.

 

Приятели - познати много.

Ала не можеш с тях да споделиш.

Те всички носят свойто лого:

“Внимавай, с мене ще сгрешиш.”

 

И лутам се. Дали ще срещна

този, истински другар,

с когото тайните си да споделям,

без да се нуждая от кантар.

© Или Дадарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • това, което казваш, е пълната истина и е напълно нормално да имаш много познати, но малко приятели а ако още чакаш Приятелят да се появи - не се отчайвай, непременно ще се случи
  • За съжаление стихотворението ти отразява самата истина Браво!
Propuestas
: ??:??