Приятелка имам си добра.
С пикап, алиби и лопата.
Двете съдбата ни събра -
и на нея хлопа и дъската.
Вещица, ангел или таласъм,
няма никакво значение.
Обича ме - каквато съм!
Приятелство = откровение!
© Валентина Петрова Todos los derechos reservados
La obra participa en el concurso:
Приятел е този, който знае всичко за теб, и въпреки това те обича »