Хайде да си поговорим!
Спокойно! Приятелски...
На чаша кафе!
Струва ли си да се караме? Да спорим?
И за какво? За някакво менте!
Той бил добър! Галантен! Чуден!
Айде, бе! Идвал бил от Санта Фе!
Брех, да му се неначудиш!
Как маааже-мааже! Ще се разтече!
Чуй, Приятелко! Вземи го!
Ако искаш, и у вас води го!
Аз приятелството за менте не сменям!
Но ако толкова държиш да скъсаме
– ОК! Споделям!
© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados