Аз знам, на тебе мога да разчитам,
аз знам, на тебе мога да се доверя!
Приятелю, аз мога като брат да те обичам
и щом съм с теб, без страх по пътя да вървя!
Ще помня винаги красивите моменти,
ще помня вечните ни смехове
и как във трудните моменти
държали сме се здраво за ръце.
Дали в живота има сила по-голяма
от истинската дружба в две сърца,
дали в живота има чудо,
което да превърне две души в една?
Аз вярвам, че дори съдбата
не може двама ни да раздели
и питам се, ако те няма,
дали животът ми ще продължи?
Не знам, приятелю, защо си по-добър,
не знам защо си по-различен,
но знам, че винаги ще съм до теб
и винаги ще те обичам!
© Блага Венциславова Todos los derechos reservados