Любов.
Нежност.
Щастие.
Красива меланхолия.
Ухаеща скромност.
Потъпкан живец.
Нежна тъга.
Изграждащо страдание.
Изгубен смисъл.
Милващи усмивки.
Топло състрадание.
Поглед в очите на тъжния Христос...
... и още много техни приятели.
Скрих ги от дъжда на злобата.
Стоплих ги от студа на мъгливото днешно съвремие.
Превърнах сърцето си в приют за осиротели понятия.
Дано да им е уютно на толкова тясно.
Подозирам прекрасно съжителство.
Искам и още да дойдат, пък дано да им намеря място.
© Георги Колев Todos los derechos reservados
А любовта , нежността и щастието -най-красивите чувства !