9 mar 2021, 7:38

Приземяват 

  Poesía
188 0 0

любов и обич

РА̀Я приземяват и

от ад спасяват

 

от ад спасяват

обич и любов и РА̀Я

приземяват

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??