Навярно трудно е това,
човека да сразиш в човека.
Нима наказа ти плътта?
Призна ли своята вина?
Не са ми нужни чудеса,
човешкото не ми е чуждо.
Нима погубвам аз страстта?
Признах ли своята вина?
Навярно песен е това,
чаровна, есенно-красива.
Нима изчезва сладостта?
Виновен ли ще си отида?
© Иван Иванов Todos los derechos reservados