Магьосник чуден си –
докосваш със слова,
с финес шлифоваш
загатнатата красота
и заструява музика,
дъждец благодатен
за жадна душа.
В мига на вълшебство
преоткривам света,
в същината
на всичкото вниквам,
влюбвам се
и тихичко благодаря...
© Росица Танчева Todos los derechos reservados
Поздрвления, Роси!