21 jun 2011, 14:30

Признание 

  Poesía » De amor
506 0 0

Признание

 

Ти завладя най-далечните кътчета на душата ми,

превърна в твоя вярна следовница съдбата ми,

заплени ме,

с любовен плам осени ме,

запази ме!

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??