Ще вляза в ума ти
като сянка безплътна
ще усещам дъха ти
когато Душата ти страда.
Чувствата,
безименни струни
заспиш ли
ще ги докосвам
щастливи мигове,
прикрити заблуди
с тях ще те лъжа,
а после ще страдам
Януари 2016
Варна, Гавраил
© Гавраил Йосифов Todos los derechos reservados
Младене,винаги намираш най-същественото.Признателен съм ти.
Цвети,трогнат съм от насърчителните ти думи.
Марина,дори трите удивителни значат много за мен.
Желая на всички успешна седмица!