Платих!
Дори и непоисканото
от този и от онзи свят.
Сега надявам се
на чисто
да тръгна -
в бедността богат.
Пропука се
плета в кошарата,
където
в центъра
на стадото
живях и оцелях.
Целувам те!
Както в началото.
Светкавиците
изпепелиха
тлялото.
С последните
надежди
две
платих.
На онзи кръстопът
взе всеки
само своите различия.
Сега желанията
ще ни споделят
в едно.
Обичам те.
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados