Мъжете се плашат от обич
и ти се стресна, нали?
Мъжете са глухи, когато им кажеш,
че искаш повече отпреди.
Но признание от обич ти направих,
по-силно бе от мен и да бях го скрила
си личеше, че съм влюбена във теб!
© Алина Todos los derechos reservados