Пред теб стоя с треперещи ръце,
сърцето свива се от страх,
че можеш да отхвърлиш любовта,
а тя без теб не може да живее!
А какво съм аз без ней?
Самотно цвете,нейде сред гората
и само с любовта възраждам се
и откривам топлината!!!
Като слънцето си ти за мене,
без теб замръзвам аз от самота
и сърцето мое пак зове:
"Моля те,повярвай в мен!"
© Стефани Todos los derechos reservados