Ампутираният крайник
на чичкото
и панкреасът
на лелката
хвръкнаха в противоположни посоки.
Приземиха се нежно
на моето рамо.
И аз се обърнах,
за да видя
има ли някой?
Но нямаше никой.
Там беше
само далечният вик
на локомотива...
© Атанас Панчев Todos los derechos reservados
Поздрав!!!