моята любима е една
от това ято бели птици,
която ще накара
ръката ми, опънала
тетивата на лъка докрай,
да трепне.
моята любима е една
от тази торба със златни ябълки,
която ще разрежа
едва когато съм намерил
най-бистрата вода за пиене.
моята любима е една
от тази редица еднолики девойки
с лотосови крака,
която е пристягала
превръзките най-силно,
за да ме направи щастлив.
© Малката Мис Todos los derechos reservados