Регулировчик стана Мечо
на кръстовище в старата гора.
Там, без спор, минават вече
камион, велосипед, кола.
Пакостникът Вълчо е виновен,
снощи светофара повреди.
В този мрачен ден дъждовен
причини на всички куп беди.
Зайко сблъска се с Лисана
и лимузината ù потроши.
Как ще може тя, горкана,
пеша самичка да върви?
В горското училище децата
закъсняха всички до едно.
А леля Сова – госпожата -
притеснено чуди се защо.
Мечо справи се с проблема,
пътя сочи с палка строго.
А пък Вълчо бе наказан
да плати висока глоба.
© Мария Todos los derechos reservados
никаква корупция тук не върви!
Катаджийте... по чифте пищови
с нас ще бъдат два пъти по-зли!