Вревме, време... ненаситно,
пари, пари, власт и забрава!
Грабеж, лъжи и измама,
душа на дявола се дава!
Време, време... ненаситно...
Душите на едно се вричат.
Познали сърцата Бога,
всички даряват и обичат!
Време,в реме... на лапачи,
ще отмине време, нагаждачи!
Идва време на пробуда,
долу върла алчност и заблуда!
© Елена Калчева Todos los derechos reservados