Народе, и днес ти дълбоко си спиш.
Само малцина тук са будни, тях виж.
Дано да събудят теб, слепецо с очи!
Виж на нашето знание силните лъчи!
Виж как те води недалновиден елемент,
разположен там, във нашия Парламент.
Подобен има и в Министерския съвет.
Народе, прояви ти разум, чуй тоя съвет:
махни ги оттам, потърси нови политици,
които да са чисти и вместо "постни пици"
да ти дарят благоденствие и просперитет.
Махни ги недостойните оттам и късмет!
© Георги Todos los derechos reservados