Журналистиката на Бойко служи сервилно.
Гледа да го представи най-атрактивно.
Когато във фейсбук се даде информация,
която засяга цялата нация,
че Ботев няма да се изучава,
всяка медия без "Скат" мълчеше.
А когато Игнатов се изказа,
всяка от тях с възхвала крещеше
колко правителството ни е патриотично.
Тъй журналистите ни манипулират методично.
Открили улица, Бойко реже лента,
а журналистиката ни фалшимента
представя това като подвиг голям,
все едно е загинал за свобода, как не ги е срам!
© Георги Todos los derechos reservados
контролира действителността.”
Дж. Оруел