ПРОДАВАЧ НА СЪНИЩА
Розови сънища на поети предлагам,
за артистите са с черен оттенък.
Богатите все налитат на мърша,
за пари на сън дерат ги с кремък.
Продавач на сънища останах
търговията пак не върви.
За черните имам строга забрана,
а белите сънища с ласо ловя.
© Мимо Николов Todos los derechos reservados
но си се объркал ... някак... няма смислова връзка половината текст
или поне
аз така го видях