9 feb 2013, 11:28

Продавачка на лято 

  Poesía » Filosófica
521 0 3

Продавам изгревите на пазара,
да, да - изгревите летни.
Пораснах и съм вече много стара
за богатствата несметни.

Продавам мидите във слаби шепи,
с морски дъх до край пропити,
почти очите ми са вече слепи,
но ги чувствам тъй извити...

Продавам вишневите си градини,
пейка и лехите цветни,
където аз година след година
се превърнах във столетник.

Продавам и една вълна прохладна,
във прозореца небето.
Продавам ги, дано да ви допаднат,
всичко имам си в сърцето.

© Камелия Виденова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??