Продавам любов, господине.
Купете. Евтино я давам.
Не съм от изнудвачките. Не съм.
Размяна на потребности... и заминавам.
Набързичко купете си любов.
Че имам мъж и чака ме във къщи
и щом остане без пари,
посяга. Дълго ми се мръщи.
Дете си имам. С баба си живее
и болно ми е, че не ме познава.
Понякога отивам да го видя,
а то разплаква се и бяга.
Това е истинският ми живот.
Не гледайте изкусно, че Ви съблазнявам.
Любов продавам, господине.
Любов, която всъщност нямам...
© Детелина Стефанова Todos los derechos reservados