Учудващо близки са младите лъвове
на малцово уиски в ирландските пъбове.
Те имат амбиции безкрайно големи,
да заемат позиции във всякакви схеми.
Успаха народа, че идват от Харвард.
И днес са на мода - на вид го докарват.
Приличат на млади, успели артисти.
В предизборни листи редят културисти.
Вещаят промяна във време - неясно,
И лява подмяна в пространството дясно.
Усмихнати, умни, лъжливи и дръзки.
С модерни костюми и без вратовръзки:
Василев и Петков.
Две харварвадски момчета.
Проектът е готов.
Взаимстван е… от Спецов.
Юри
Йовев
Октомври
2021 г.
© Yuri Yovev Todos los derechos reservados
Приятна събота и неделя!