Един артист ни прави на… маймуни:
С два профила се има за умник!
Със сигурност ни счита за малоумни!
Постъпва като истински циник!
Държи се с нас изцяло шизофренно:
Надсмива ни се с двете си лица!
Най-нагло - той ни взима за кретени
и мисли си, че хрупаме трева!
По принцип той… не ме интересува.
Надявам се, че някога ще спре.
Но на балък, не ща да се преструвам.
Аз винаги съм бил с едно лице!
Юри Йовев
Февруари 2024 г.
© Yuri Yovev Todos los derechos reservados