11 feb 2008, 11:30

Прогонвам страха 

  Poesía » De amor
819 0 16
Тихо.
Събличай ме.
Не говори.
Думите развалят мига.
Към мойто тяло приспособи
своята жадна уста.
Изцеди ме.
Леко и нежно.
Помниш ли?
Как беше преди?
Не мина толкова време –
любовта ще победи.
Целувай ме.
Изгаряй.
Направи ме своя жена.
Жадувам те.
Догарям
и прогонвам страха.

                                                        "Горях в огън, но никога толкова силен, колкото                                                                                 пламъка на желанието ми."

© Ванина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??