Може би тихият Ангел, наречен Душа,
знае траекторията на нашето пътуване,
назовано Съдба.
Може би идването ни на тази Земя
следва божествен сценарий
и е с определена програма.
Може би, ще потърсим
сред цялата тъмнина светлият лъч
и избегнем матрична измама.
„Може би“ се случва тук и сега.
Всичко друго е илюзорна реклама
Доверете му се
Не търсете смисъла в грандиозни неща
Животът сам следва… своя програма.
© Валя Сотирова Todos los derechos reservados