Програмата
- За висшия престъпен контингент,
ВИСОК СТАНДАРТ!
- А другите ?
- Е, другите да пробват на ХАЗАРТ!
- Ами ако и с хазарта не успеят?
- Тогаз отново
ПАРТИЗАНСКИ ПЕСНИ
да запеят!
Така по строга АНДРО-ЛИЛЬОВА
програма,
отново майката ни беше разкатана...
Възторжени тръгнахме на
ДЕСЕТИ,*
хитро ни подготвиха за нов
ДЕВЕТИ **!
На първия ни взеха СВОБОДАТА.
После и ПАРИТЕ.
За втория парите са у тях!
Сега остава да ни вземат
и ДУШИТЕ..
А СВОБОДАТА?
Свободата, скрита във душата,
се изроди във право да говорим.
Стегнат яко в икономическите
клещи,
сега всеки може,
къде и колко иска,
свободно да си плещи...
Ура, за НОВАТА ЧЕРВЕНА
ДЕМОКРАЦИЯ!
Изобретена под егидата на ГОЦЕ,
чрез тройната сговорна
КООПЕРАЦИЯ***
_______________
*Десети ноември 1989 год.
**Девети септември 1944 год.
***Патентованата ог Гоце
"Тройна коалиция"
© Петър Петров Todos los derechos reservados