Аз мисля си за новите кретенства.
И за страстта властолюбива...
Прогресът, който ни усъвършенства,
ни разболява и убива...
И виждам как човекът се изражда,
отива си без съпротива.
Кретеноидът бясно го изяжда,
дявологласно се разсмива...
Властта злодейска се усъвършенства.
И вече няма нищо свято...
Доволни ли сте, господа кретенства,
че изнасилвате Земята?...
Марин Тачков
февруари 2016 г.
© Марин Тачков Todos los derechos reservados