14 sept 2007, 23:42

Проклетнице 

  Poesía
594 0 3
Проклетнице,
отровният ти дъх за кой ли път пронизва ме в нощта.
Проклетнице,
ти отдавна искаш да превземеш моята душа.

Изменнице,
трябваше да си при него ти сега.
Изменнице,
уговорката ни беше той да чувства тази пустота.

Безсрамнице,
не чувстваш ли и капчица вина?
Безсрамнице,
безименна беше. Аз те нарекох Самота.

© Анита Райкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??