С прокурорската си политика
всеобщ фурор предизвика Цацаров.
Лови само дребната цаца,
щото за едрата риба
бил нямал въдица
с неин калибър.
Цялата мощ на правомощията си
изтощи и обезсили
в квазипротивоборството си
с КТБ и Цветан Василев.
© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados