ПРОЛЕТ
Когато закъснели птици
разкъсат сивото небе
и като в приказка на Андерсен
изпадне зимно стъкълце...
Тогава от талази чисти
ще се почустваш като нов.
Тогава ще е много лесно
да ти се признаят във любов...
© Радка Миндова Todos los derechos reservados
Благодаря