Къде си, бяла пролет
с разцъфнали дървета,
с усмихнати момичета,
със влюбени момчета?
Със птичи хор по клоните,
със галещото слънце,
с цветята по балконите,
с поникналото зрънце.
С искриците в очите ни,
с импулса на децата,
със вишнев цвят в косите ни
и обич във сърцата.
Да тръгнем по поляните
за дъхави букети,
със музите си, смелите,
да творим куплети.
© Валка Todos los derechos reservados