Пролет е, пролет е, отвори очи!
Виж светлината как е плувнала,
и грее, всичко как се смее.
Птичките как пеят,
весело се реят из синия простор.
И вече няма спор -
пролетта дошла е топличка и светла.
Наслади ѝ се!
© Ралица Недева Недева Todos los derechos reservados