Пролет вече пукна,
светло е нали,
а сърцето ми замръкна,
черен дъжд вали.
Птиците как пеят,
слънцето блести,
а надеждите ми креят
под сгърчени мечти.
Пролет пукна, ах, пролет пукна,
в мене мръкна, ах, замръкна,
няма птици и цветя, няма песен,
само сгърчени листа, в мен е есен.
© Todos los derechos reservados