Пролетен ден
Навън е светъл, топъл ден,
чирикат весело врабчета.
Отлетял е вятърът студен,
в розово цъфтят дръвчета.
Плуват облачета бели
в небесата чисти, сини.
Слънцето с боички светли
рисува пролетни картини.
© Гери Грозева Todos los derechos reservados